Home » ME

ME

 Siapalah tu kan?? Ahha..

Nama :: Salia Suhaimi
Nickname :: Oyen
DOB :: 5 April  setiap tahun
Favourite Cars :: Minicooper.Volkswegen Beetle.
 Favourite Movies :: Pirates of Carribean.OnePiece.
Pesanan/Cakap aku :: Aku buat blog ni sebenarnya dari sifat aku 
yang 'blogwalking' dan agak pelupa.
 Hari ni aku bukak blog tu, esok-esok nak cari lupa 
dah alamat blog tu.
Jadi, baik aku copy paste alamat blog-blog feveret aku supaya 
esok lusa aku boleh visit all those blog again.
Tu yang boleh tertubuhnya blog ni, blog ni macam 
diari bookmarks aku la.
Aku rasa tuan-tuan blog tak marah aku kan 
sebab Aku tolong naikkan traffic diaorang.

					

Feel free to drop your comment for me

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s